Een week geleden zag ons (studenten)leven er iets anders uit! Sommige leerlingen brachten de nacht op verplaatsing door, andere leerlingen keerden huiswaarts om vrijdag een tweede kern- of themadag aan te vatten.
🌟
Van Afrikaanse dans en Boerengolf tot Djembé en EHBO over Hoogteparcours en Inspirerende vertellers naar Samenwerkingsspelen en Trommelen op afval tot een VR-experience en Watersport, Youca-info én Zwemmen in de zee.
🤝
Maar vooral en bovenal gebruikten we vorige week donderdag en vrijdag om kennis te maken en te verbinden.
🔗
Één week later kan je (hopelijk) nog even nagenieten van de opstart van het nieuwe schooljaar met deze compilatie.
📚
𝘞𝘢𝘯𝘵 … ‘𝘞𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬𝘦𝘳,’ 𝘷𝘳𝘰𝘦𝘨 𝘎𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘗𝘢𝘯𝘥𝘢, ‘𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘪𝘴 𝘰𝘧 𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘵𝘦𝘮𝘮𝘪𝘯𝘨?’
‘𝘏𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱,’ 𝘻𝘦𝘪 𝘒𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘋𝘳𝘢𝘢𝘬.
(𝘑𝘢𝘮𝘦𝘴 𝘕𝘰𝘳𝘣𝘶𝘳𝘺)

Categories:

Tags:

Comments are closed