1e graad

Starten bij KOBOS secundair is starten in een school die inzet op zes kernwaarden:

Vanuit ieders enthousiasme willen we samen jouw leergierigheid en goesting om te leren aanwakkeren.

We zetten in op een leertraject op maat waarin we jou uitdagen te groeien in jouw leerproces.

Samen stippelen we de meest gepaste weg uit om de leerdoelen te bereiken. Belangrijk hierbij zijn structuur, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheidszin. We coachen jou om zelfstandig aan de slag te gaan en je eigen leerproces mee in handen te nemen.

Verder stomen we je klaar om sterk te staan in de wereld van nu en morgen. De wereld is voortdurend in evolutie. Het is belangrijk goed te weten wie je bent, waar je goed in bent en voor welke uitdagingen je nog staat. Op deze manier stomen wij je klaar om sterke, kritische, zelfstandige mensen te worden in de wereld van nu en morgen.

Samen zorgen we voor een warm nest waar je jezelf kan en mag zijn. We geven je graag veel kansen. We zetten sterk in op een open communicatie tussen de school, de leerling en zijn ouders.

We begeleiden je in de ontdekkingstocht naar jouw talenten. We helpen je in het ontdekken van je talenten en begeleiden om te groeien in deze talenten. We bieden je daarvoor, naast de verschillende vakken, verschillende projecten op maat aan.

 

Wenst u meer informatie over onze school?

Neem contact op via de onderstaande gegevens of download onze schoolbrochure

Campus Veldstraat
Veldstraat 11
1880 Kapelle-Op-Den-Bos

Campus Mechelseweg
Mechelsweg 129
1880 Kapelle-Op-Den-Bos

015 71 93 70

info@kobos.be

Download alvast onze brochure:Download