Kom naar onze jobstand tijdens het Open Weekend op 9 en 10 maart

We voorzien een jobstand  op ons open weekend.

Speciaal voor mensen die zin hebben om in het onderwijs te gaan, maar niet goed weten hoe of wat, is er de mogelijkheid tot vragen stellen hierover in lokaal V2.0.11. Ook studenten in het laatste jaar van hun lerarenopleiding of leerkrachten die graag op onze school willen werken, zijn welkom.

Onze personeelsdienst en de directeur personeel bekijken er samen met de kandidaten wat de mogelijkheden zijn binnen KOBOS secundair.

Nog enkele interessante weetjes

Heb je in de privésector gewerkt als werknemer of zelfstandige, dan kan voor sommige knelpuntambten of – vakken tot 10 jaar beroepservaring meetellen voor je geldelijke anciënniteit. Daarnaast kan je voor sommige technische en praktische vakken ook nuttige ervaring meenemen in je anciënniteit.
Kijk zeker eens op
www.onderwijs.vlaanderen bij bekwaamheidsbewijzen en nuttige ervaring.

Minimaal moet je een bachelordiploma behaald hebben. Samen bekijken we dan welke vakken je kan en mag onderwijzen met je diploma. Daarnaast is het wenselijk om in de loop van je schoolcarrière je bekwaamheidsbewijs voor leraar te behalen.
Dit kan je combineren met werken in het onderwijs.

Het hart van onze school bevindt zich in de Veldstraat 11 te Kapelle-op-den-Bos. Voor onze lessen beschikken we over twee campussen waar telkens een overdekte fietsenstalling is en er is de mogelijkheid om te douchen. Wie met de fiets komt, kan een fietsvergoeding aanvragen.
Parkeermogelijkheden zijn er bij of dichtbij de twee campussen. Beide campussen zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus en trein).

Onze school heeft studierichtingen in de drie finaliteiten (doorstroom (domeinoverstijgend en domeingebonden), dubbele en arbeidsfinaliteit) en in de domeinen economie en organisatie, taal en cultuur, STEM en Maatschappij en Welzijn.