OPEN WEEKEND 
zaterdag 9 maart & zondag 10 maart 

Tijdens het weekend van 9-10 maart 2024 is iedereen welkom om een kijkje te nemen op onze school!

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2024 houden we een  open weekend op KOBOS secundair. Deze open dagen zijn bedoeld om leerlingen van het zesde leerjaar  en hun ouders een beeld te geven van onze school. Ken je zelf mensen wiens kinderen nog een middelbare school zoeken voor volgend jaar, breng hen dan gerust op de hoogte hiervan.

Heb je zelf nog een jongere broer/zus/dochter/zoon, wees dan ook welkom.

We voorzien een algemene uitleg over de eerste graad en een rondleiding door enkele speciale lokalen (flex, NRT). De verschillende verkennende modules en klassieke talen stellen zich ook voor in aparte lokalen. In de polyvalente zaal kan je wat info krijgen rond de studierichtingen in de bovenbouw. We voorzien ook een jobstand op ons open weekend. Speciaal voor mensen die zin hebben om in het onderwijs te gaan, maar niet goed weten hoe of wat, is er de mogelijkheid tot vragen stellen hierover in lokaal V2.0.11. Ook studenten in het laatste jaar van hun lerarenopleiding of leerkrachten die graag op onze school willen werken, zijn welkom. Onze personeelsdienst en de directeur personeel bekijken er samen met de kandidaten wat de mogelijkheden zijn binnen KOBOS secundair.

BELANGRIJK! Je kan enkel op schoolbezoek komen als je vooraf ingeschreven bent. Dit om het aantal bezoeken echt te spreiden over de twee dagen en we zo alle mensen kunnen verzekeren van een persoonlijke rondleiding.

✍🏼  Schrijf je hier in (verplicht)! ✍🏼