1 op 1 project computers

We evolueren wereldwijd naar een onderwijs waar er praktisch altijd sprake zal zijn van een mix tussen leren met behulp van technologie en klassikale bijeenkomsten en KOBOS zit van in het begin mee op die kar.

Onze leerlingen hebben allemaal een laptop of chromebook, afhankelijk van de richting die ze volgen en de digitale noden die daaraan verbonden zijn. Alle leerlingen werken wel in de educatieve Google (en Chrome) omgeving.

Via de digitale leeromgeving willen we gaan voor een visie rond onderwijs waarin samenwerkend leren met behulp van ICT een belangrijke plaats zal innemen, met de leraar als onmisbare schakel in het leer- en coachingproces.

Technologie wordt gebruikt om het groepswerk en de interactie tussen leerlingen en leerkrachten online meer toegankelijk te maken. Stap voor stap gaan we de uitdaging aan. We nemen iedere leerling, leerkracht en ouder mee in dat verhaal, ondersteund door de ICT-coördinatoren, directie en collega's.KOBOS kiest voor een één-op-één-project om verschillende redenen:

  • Evolueren naar meer samenwerkend leren m.b.v. een digitale leeromgeving;
  • Toegang voor iedereen tot de digitale wereld;
  • Zowel leerlingen, leerkrachten en ouders mediawijzer maken;
  • Algemene ICT vaardigheden bijbrengen.

 

Wens je meer informatie over onze school?

Neem contact op via de onderstaande gegevens of download onze schoolbrochure

Campus Veldstraat
Veldstraat 11
1880 Kapelle-op-den-Bos

Campus Mechelseweg
Mechelseweg 129
1880 Kapelle-op-den-Bos

015 71 93 70

info@kobos.be

Bekijk alvast onze brochure:Schoolbrochure