Inschrijven bij KOBOS secundair

OPEN WEEKEND 2024
 
We verwelkomen je graag in het weekend van 9 en 10 maart 2024 op onze open dagen. Meer info volgt later.

 

 

INSCHRIJVEN ('23-'24):

Inschrijving in een ander jaar dan het eerste jaar kan pas gebeuren nadat onze leerlingen hun keuze gemaakt hebben voor het volgende leerjaar én als er plaats is.  Daarom zullen de (fysieke) inschrijvingen pas plaatsvinden op 4 en 5 juli 2023 op campus V (Veldstraat 11, 1880 Kapelle-op-den-Bos) en dit telkens van 9 uur tot 16 uur. Je brengt dan je identiteitskaart en de (afgedrukte) rapporten (met vermelding van attest en advies) mee.
Na een kort intakegesprek zal er ook gevraagd worden om een engagementsverklaring te ondertekenen. Deze engagementsverklaring bevat een aantal heldere afspraken waarvan we verwachten dat de leerling en de ouders deze naleven. In bepaalde gevallen, afhankelijk van de richting en het jaar, hou je er best rekening mee dat er tijdens de vakantie een instaptraject afgelegd dient te worden. 
Er zijn geen open dagen meer gepland dit schooljaar.
Om een idee te hebben van de vraag naar inschrijvingen per richting vragen we je vooraf je interesse voor een bepaalde richting kenbaar te maken door deze vragenlijst in te vullen. Dat kan vanaf nu. 

Het invullen van deze vragenlijst betekent echter niet dat je ingeschreven noch aangemeld bent! De volzetverklaring kan je begin juli op onze website vinden. Het aantal plaatsen zal waarschijnlijk erg beperkt zijn, zodat je best ook rekening houdt met een plan B.
Als voor of bij de inschrijving blijkt dat de richting en klas volzet verklaard is, kan je toch op 4 of 5 juli langskomen op school, want je ontvangt dan een weigeringsdocument. Je komt dan ook op de chronologische wachtlijst terecht zodat je later alsnog zou kunnen inschrijven indien er een plaats vrij komt. Dezelfde werkwijze geldt ook en is opnieuw van toepassing vanaf donderdag 24 augustus 2023, wanneer de school opnieuw open is.

VOLZETVERKLARING KOBOS SECUNDAIR

Hier vind je de volzetverklaringen voor onze school.

 
 

 

 

Je kan onze school alvast spelenderwijs verkennen met deze escape room.

Wens je meer informatie over onze school?

Neem contact op via de onderstaande gegevens of download onze schoolbrochure

Campus Veldstraat
Veldstraat 11
1880 Kapelle-op-den-Bos

Campus Mechelseweg
Mechelseweg 129
1880 Kapelle-op-den-Bos

015 71 93 70

info@kobos.be

Bekijk alvast onze brochure:Schoolbrochure