Solliciteren

Interesse om ons team te versterken?

KOBOS is een school in volle groei. We bieden in ons curriculum zowel richtingen in doorstroomfinaliteit, dubbele finaliteit en arbeidsfinaliteit aan. 

KOBOS zet in op studierichtingen in de domeinen Economie en Organisatie, Taal en Cultuur, STEM en Maatschappij en Welzijn.

Welke mensen zoeken wij? Je bent flexibel en een echte teamplayer. Je hebt een open kijk op onderwijs en op de wereld en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Je komt graag naar school en begint de dag met een enthousiaste goeiemorgen!

Wat verwachten wij? Leerkracht zijn bij KOBOS is een zeer boeiende opdracht maar ook uitdagende opdracht. Naast het lesgeven, dat je uiteraard gepassioneerd en met oog voor de leerlingen doet, verwachten we ook dat je je inzet in een aantal werkgroepen en voor een aantal activiteiten die van onze school een warme school maken met een hart voor leerlingen.

Wat bieden wij?
Bij ons kan je ook je andere talenten inzetten door mee te werken aan tweedaagses, schooltoneel, schoolband en andere activiteiten voor de leerlingen. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen door nascholingen te volgen die aansluiten bij je vakdomein of die nodig zijn voor een van je andere taken.

Je komt terecht in een geëngageerd team waarin je snel je plaatsje zal vinden.

 

We geven les op twee campussen die ongeveer 900m van elkaar liggen: een kleine gezellige campus midden in het centrum van Kapelle-op-den-Bos (campus M) en een grote groene campus wat meer aan de rand van het dorp (campus V). Aan beide campussen is een afgesloten overdekte fietsenstalling voor leerkrachten. Beide campussen zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

“KOBOS – je talenten ontdekken, ontwikkelen en ontplooien” – deze slogan geldt zowel voor onze leerlingen als voor onze leerkrachten!

Ben je dus een bezige bij die gepassioneerd is door onderwijs?

Wil je leerkracht worden bij KOBOS secundair? Vul dan snel dit sollicitatieformulier in.

Werk je graag ondersteunend in een school? Vul dan dit sollicitatieformulier in.

Al onze tijdelijke vacatures vind je ook op vdab of op onze pagina vacatures.

Wens je meer informatie over onze school?

Neem contact op via de onderstaande gegevens of download onze schoolbrochure

Campus Veldstraat
Veldstraat 11
1880 Kapelle-op-den-Bos

Campus Mechelseweg
Mechelseweg 129
1880 Kapelle-op-den-Bos

015 71 93 70

info@kobos.be

Bekijk alvast onze brochure:Schoolbrochure