Kantoor

Domein: Economie en organisatie | Arbeid

Wat ga je leren

De thematische projectdagen en het vak PAV (Project Algemene Vakken) proberen een aangename tegenpool te zijn voor het zakelijke/praktische van de opleiding.

Op andere momenten ben je aan de slag met de concrete toepassing van tekstverwerking, databeheer en -communicatie, boekhouden en de praktische beheersing van het Nederlands, Frans en Engels in taaltaken. In geïntegreerde en vakoverschrijdende projecten werk je zelfstandig taken af. Ondertussen voer je de typische activiteiten uit op de pc, aan de telefoon, per e-mail,...

 

Voortraject

Alle basisopties uit het tweede jaar geven uitzicht op deze studierichting. Nauwkeurig en ordelijk werken is wel belangrijk.

Voor wie is deze richting bedoeld

Je voorkeur gaat uit naar praktische vorming? Je houdt van administratieve taken en intensief werken met kantoorsoftware op computer? Dan is de studierichting kantoor iets voor jou! We verwachten dat je bereid bent om taken correct en nauwkeurig te leren uitvoeren.

Toekomstgericht

Alle basisopties uit het tweede jaar geven uitzicht op deze studierichting. Nauwkeurig en ordelijk werken is wel belangrijk.

Lessentabel
Vak 2e jaar
Godsdienst 2
Project algemene vakken 6
Lichamelijke opvoeding 2
Engels 3
Frans 5
Nederlands communicatieve vaardigheden 3
Administratie en retail 11
  32

Boekenlijst

Download hieronder de boekenlijst die nodig is om deze richting te volgen.