‘๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๐˜ฐ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜›๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ณ, ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ณ๐˜ถ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ.’

๐Ÿ’พ

Met deze wervende woorden wist meneer Helsen een aantal zesdes warm te maken voor ‘๐™‘๐™Š๐™‹ ๐Ÿฒ – ๐™ก๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™œ๐™ง๐™–๐™ข๐™ข๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ’. In dit kader nam het groepje leerlingen uit het zesde jaar op 9 november deel aan de ๐˜ฝ๐™š๐˜ฝ๐™ง๐™–๐™จ-๐™ฌ๐™š๐™™๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™™. (Hun concentratie wordt in de fotoโ€™s bewezen). De Bebras-wedstrijd heeft als doel de deelnemers warm te maken voor de ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ in het bijzonder en het ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’–๐’•๐’‚๐’•๐’Š๐’๐’๐’†๐’†๐’ en ๐’‘๐’“๐’๐’ƒ๐’๐’†๐’†๐’Ž๐’๐’‘๐’๐’๐’”๐’”๐’†๐’๐’…

denken in het algemeen. Deze wedstrijd lokte in totaal zo’n 4518 deelnemers uit 76 scholen. Met enige trots kunnen we meedelen dat onze leerlingen het er แดœษชแด›sแด›แด‡แด‹แด‡ษดแด… vanaf hebben gebracht!

๐Ÿ†

Ubi Corbanie uit 6LWI slaagde er zelfs in de wedstrijd te winnen. Met een monsterscore van 172/204 mocht hij plaatsnemen op het hoogste schavotje! Hiermee is hij meteen ook grote favoriet (๐“ฐ๐“ฎ๐“ฎ๐“ท ๐“ญ๐“ป๐“พ๐“ด, ๐“ค๐“ซ๐“ฒ!) voor de Belgische informatica – olympiade in februari. Ook Rohan De Smet uit 6LWI en Niels De Vuyst uit 6WWI C veroverden een plekje in de top 20 (!).

๐Ÿ’

๐™ณ๐š’๐š”๐š”๐šŽ ๐š™๐š›๐š˜๐š๐š’๐šŒ๐š’๐šŠ๐š aan alle deelnemers en een dankjewel aan collega Helsen voor de begeleiding. Hij drukte zijn indrukken – geheel objectief uiteraard ๐Ÿ˜Š – als volgt uit : ‘๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’Š๐’” ๐’Š๐’๐’…๐’“๐’–๐’Œ๐’˜๐’†๐’Œ๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐’๐’Ž ๐’•๐’† ๐’›๐’Š๐’†๐’ ๐’˜๐’†๐’๐’Œ๐’† ๐’—๐’๐’๐’“๐’–๐’Š๐’•๐’ˆ๐’‚๐’๐’ˆ ๐’…๐’†๐’›๐’† ๐’๐’†๐’†๐’“๐’๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’ƒ๐’ƒ๐’†๐’ ๐’ˆ๐’†๐’ƒ๐’๐’†๐’Œ๐’• ๐’๐’‘ ๐’›๐’’๐’ ๐’Œ๐’๐’“๐’•๐’† ๐’•๐’Š๐’‹๐’…. ๐‘ฝ๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’Ž๐’†๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’—๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’ ๐’˜๐’‚๐’” ๐’‘๐’“๐’๐’ˆ๐’“๐’‚๐’Ž๐’Ž๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’—๐’๐’๐’๐’†๐’…๐’Š๐’ˆ ๐’๐’Š๐’†๐’–๐’˜. ๐‘ฐ๐’Œ ๐’ƒ๐’†๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’•๐’†๐’—๐’“๐’†๐’…๐’†๐’ ๐’๐’†๐’†๐’“๐’Œ๐’“๐’‚๐’„๐’‰๐’•!’ (En als leerkrachten het zeggen …)

๐Ÿค“

#bebras @bebrasbelgium

Georganiseerd door @csited.be

Gesteund door @ugent

Op onze school begeleid door @nickyhelsen

Categories:

Tags:

Comments are closed