‘𝙷𝚎𝚝 𝚏𝚘𝚛𝚝 𝚟𝚊𝚗 ð™ąðš›ðšŽðšŽðš—ðšðš˜ðš—ðš”, 𝚘𝚘𝚛𝚜𝚙𝚛𝚘𝚗𝚔𝚎𝚕𝚒𝚓𝚔 𝚐𝚎𝚋𝚘𝚞𝚠𝚍 𝚝𝚎𝚛 𝚟𝚎𝚛𝚍𝚎𝚍𝚒𝚐𝚒𝚗𝚐 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚜𝚝𝚊𝚍 𝙰𝚗𝚝𝚠𝚎𝚛𝚙𝚎𝚗, 𝚠𝚎𝚛𝚍 𝚟𝚊𝚗 𝚜𝚎𝚙𝚝𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛 𝟷ðŸŋ𝟚ðŸķ 𝚝𝚘𝚝 𝚜𝚎𝚙𝚝𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛 𝟷ðŸŋ𝟚𝟚 𝚍𝚘𝚘𝚛 𝚍𝚎 ð™ģ𝚞𝚒𝚝𝚜𝚎 𝚋𝚎ðšĢ𝚎𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚐𝚎𝚋𝚛𝚞𝚒𝚔𝚝 𝚊𝚕𝚜 𝚌𝚘𝚗𝚌𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚝𝚒𝚎𝚔𝚊𝚖𝚙. ð™ē𝚒𝚛𝚌𝚊 ðŸđðŸŧðŸķðŸķ 𝚖𝚎𝚗𝚜𝚎𝚗 ðšĢ𝚒𝚓𝚗 𝚑𝚒𝚎𝚛 𝚍𝚘𝚘𝚛 𝚗𝚊ðšĢ𝚒’𝚜 𝚐𝚎ÃŊ𝚗𝚝𝚎𝚛𝚗𝚎𝚎𝚛𝚍. ð™ąðš›ðšŽðšŽðš—ðšðš˜ðš—ðš” 𝚒𝚜 𝚎𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚋𝚎𝚜𝚝 𝚋𝚎𝚠𝚊𝚊𝚛𝚍𝚎 𝚌𝚘𝚗𝚌𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚝𝚒𝚎𝚔𝚊𝚖𝚙𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 ð™ī𝚞𝚛𝚘𝚙𝚊. 𝙷𝚎𝚝 𝚔𝚊𝚖𝚙 𝚑𝚘𝚞𝚍𝚝 𝚍𝚎 𝚑𝚎𝚛𝚒𝚗𝚗𝚎𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚕𝚎𝚟𝚎𝚗𝚍 𝚊𝚊𝚗 𝚑𝚎𝚝 𝚕𝚒𝚓𝚍𝚎𝚗, 𝚍𝚎 𝚖𝚊𝚛𝚝𝚎𝚕𝚒𝚗𝚐𝚎𝚗 𝚎𝚗 𝚍𝚎 𝚍𝚘𝚘𝚍 𝚟𝚊𝚗 𝚊𝚕𝚕𝚎 𝚜𝚕𝚊𝚌𝚑𝚝𝚘𝚏𝚏𝚎𝚛𝚜 𝚟𝚊𝚗 𝚑𝚎𝚝 𝚗𝚊ðšĢ𝚒𝚜𝚖𝚎.’

🕊ïļ

Het is belangrijk dat de herinnering aan de gruwel van oorlog en dictatuur wordt doorgegeven aan ð—ąð—ē 𝘃𝗞ð—đð—īð—ēð—ŧð—ąð—ē ð—īð—ēð—ŧð—ēð—ŋð—Ū𝘁ð—ķð—ē𝘀.Zo trokken onze leerlingen van het 𝘇ð—ēð˜€ð—ąð—ē ð—ēð—ŧ 𝘇ð—ē𝘃ð—ēð—ŧð—ąð—ē 𝗷ð—Ūð—Ūð—ŋ ð—ļð—Ūð—ŧ𝘁𝗞𝗞ð—ŋ ð—ēð—ŧ ð—šð—žð—ąð—ē vandaag richting Breendonk.

🕊ïļ

Het was opvallend s𝗍Ņ–áĨĢ en de groep leerlingen was zichtbaar onder de indruk van de diverse getuigenissen en verhalen die de gids met hen deelde.

👋ðŸŧ𝘋ð˜Ēð˜Ŋ𝘎ð˜Ŧð˜Ķð˜ļð˜Ķ𝘭 ð˜Ūð˜Ķ𝘷ð˜ģ. 𝘔𝘊ð˜Ļð˜ķð˜Ķ𝘭, ð˜Ūð˜Ķ𝘷ð˜ģ. 𝘓ð˜ķð˜šð˜ąð˜Ēð˜Ķð˜ģð˜ĩ, ð˜Ūð˜ģ. 𝘏ð˜Ķð˜Ŋð˜Ŋð˜Ķð˜Ŋð˜ī ð˜Ķð˜Ŋ ð˜Ūð˜Ķ𝘷ð˜ģ. 𝘷ð˜Ēð˜Ŋ ð˜Ĩð˜Ķð˜ģ 𝘈ð˜ķð˜ļð˜Ķð˜ģð˜Ē 𝘰ð˜Ū 𝘰ð˜Ŋð˜ŧð˜Ķ 𝘭ð˜Ķð˜Ķð˜ģ𝘭𝘊ð˜Ŋð˜Ļð˜Ķð˜Ŋ ð˜ĩð˜Ķ ð˜Ģð˜Ķð˜Ļð˜Ķ𝘭ð˜Ķ𝘊ð˜Ĩð˜Ķð˜Ŋ ð˜Ģ𝘊ð˜Ŧ ð˜Ĩð˜Ķð˜ŧð˜Ķ 𝘊ð˜Ŋ𝘎𝘊ð˜Ŧ𝘎 𝘊ð˜Ŋ ð˜Ĩð˜Ķ ð˜Ļð˜Ķð˜īð˜Īð˜Đ𝘊ð˜Ķð˜Ĩð˜Ķð˜Ŋ𝘊s

Categories:

Tags:

Comments are closed