2e jaar
SKIVAKANTIE

Tijdens de paasvakantie organiseert onze school een skivakantie voor de tweedejaars. 

In schooljaar 2023-2024 brengt de bus ons naar Zwitserland. 

Skiën is een fantastische natuursport die in groep aangeleerd wordt en die tegelijkertijd tegemoet komt aan de bewegingsdrang van onze opgroeiende tieners.

De deelname aan de skivakantie is vrijblijvend. 3e jaar
PN-KAMP

Al vele jaren gaan we met de derdejaars op PN (Puur Natuur)-kamp naar de Gorges du Tarn, een prachtig stuk natuur in het “Parc National de Cévennes“ in het zuiden van Frankrijk, aan de oevers van de heerlijke Tarnrivier. 

En ieder jaar komt iedereen met een ontzettend warm hart van deze avontuurlijke vakantie terug. Groepsverbondenheid en natuurverbondenheid gekruid met een avontuurlijk sausje zijn de belangrijkste ingrediënten. Gedurende zeven dagen genieten we van een cocktail van trektochten, groepsverbondenheid, zwemmen, genieten, spelen in de stromende Tarn, kajakken, proeven van de natuur, en nog veel meer. 


6e jaar
EINDEJAARSREIS

Traditiegetrouw bieden we onze zesdejaars tijdens de paasvakantie een unieke reiservaring aan als kroon op hun zesjarige KOBOS-loopbaan.

We kiezen ervoor om verschillende bestemmingen voor te stellen waaruit ze kunnen kiezen. Dit brede aanbod geeft leerlingen en leerkrachten de kans om op een hedendaagse manier te reizen en de reis- en groepservaring des te intenser te maken.

De betrokkenheid van de leerlingen is ook groter aangezien een kleinere groep het haalbaar maakt elkaar te gidsen en te informeren over de plaatsen die ze gaan bezoeken. We verwachten van onze leerlingen dat zij allemaal intekenen op één van de volgende mogelijkheden.