๐™ท๐š˜๐šŽ ๐š˜๐š—๐šฃ๐šŽ ๐šœ๐šŒ๐š‘๐š˜๐š•๐š’๐šŽ๐š›๐šŽ๐š— ๐šฃ๐š’๐šŒ๐š‘ ๐š ๐šŠ๐š›๐š– ๐š‘๐š˜๐šž๐š๐šŽ๐š— ๐š๐š’๐š“๐š๐šŽ๐š—๐šœ ๐š๐šŽ๐šฃ๐šŽ ๐š”๐š˜๐šž๐š๐šŽ ๐š๐šŠ๐š๐šŽ๐š—?
โ“
สœแด€! แด…แดแดส€ แดขแด‡สŸา“s แดแด˜ แดกแดแด‡ษดsแด…แด€ษขษดแด€แดษชแด…แด…แด€ษข แด€แด€ษด sแด˜แดส€แด› แด›แด‡ แด…แดแด‡ษด, ษดแด€แด›แดœแดœส€สŸษชแดŠแด‹!
๐Ÿงฃ๐Ÿ
Onze cadettenmeisjes van de tweede graad, trokken vandaag richting Heverlee voor de ๐™›๐™ž๐™ฃ๐™–๐™ก๐™š๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š!
๐ŸŒŸ
Ondanks dat ze op strijdvaardige wijze twee wedstrijden verloren in deze ronde, mogen ze onwijs trots zijn op hun prestaties. Ze hebben gestreden met vastberadenheid en passie, waardoor ze uiteindelijk als de 4e beste ploeg van Vlaams-Brabant eindigden deze namiddag.
๐Ÿ†
De coaches zijn ๐™ฉ๐™š๐™ซ๐™ง๐™š๐™™๐™š๐™ฃ over de inzet en het doorzettingsvermogen van de meisjes. Hoewel de resultaten niet altijd in hun voordeel waren, overheerst het gevoel van waardering voor de toewijding die deze cadetten hebben getoond op het volleybalveld. De ervaring en het teamwork dat ze dit jaar hebben opgedaan, blijven als waardevolle lessen voor de toekomst.
๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿผ๐Ÿ‘ง๐Ÿผ
แด‹แดส™แดs-แด„แด€แด…แด‡แด›แด›แด‡ษด: แดแด€ส€แด€, แดแด€ส€แด›, แดแด€ษชแด…แด‡ส€, ษดแด‡สŸสŸ, sษชแด‡ษด (แดษดแด…แด‡ส€sแด›แด‡ ส€ษชแดŠ), สแด‡ษดแด›สŸ, แดขแดรซ, า“ษชแด‡ษดแด‡, สŸแดสŸแด€ แด‡ษด แด‡แดษชสŸส (ส™แดแด แด‡ษดsแด›แด‡ ส€ษชแดŠ)
๐Ÿ™Œ๐Ÿป
Coaches: Tim, Evelien en ook erg bedankt aan Sofie Verbruggen voor het vervoer!

Categories:

Tags:

Comments are closed