Bent u al een hele dag aan het nadenken over een manier om deze ‘Blue Monday’ door te komen?
๐ŸŒˆ
๐™‚๐™š๐™š๐™› ๐™ ๐™ก๐™š๐™ช๐™ง ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™™๐™–๐™œ!
๐Ÿ˜‰
Dat is exact waar onze leerlingen van de ๐“‚โ„ด๐’นโ„ฏ๐’ถ๐’ป๐’นโ„ฏ๐“๐’พ๐“ƒ๐‘” vandaag voor kozen!
๐Ÿš
Zij trokken vandaag naar Mechelen, daar vind je het ๐™ฒ๐š’๐š›ยญ๐šŒ๐šžยญ๐š•๐šŠ๐š› ๐™ธ๐š—๐š—๐š˜ยญ๐šŸ๐šŠยญ๐š๐š’ยญ๐š˜๐š— ๐™ป๐šŠ๐š‹ ๐š˜๐š ๐š”๐š˜๐š›๐š ๐š๐šŽ๐šฃ๐šŽ๐š๐š ‘๐™ฒ๐š’๐™ป๐™ฐ๐™ฑ’.
Deze innoยญvaยญtieยญve hub werd opgeยญricht door een colยญlecยญtief van drie onderยญneยญmers die zoeยญken naar ๐™˜๐™ž๐™งยญ๐™˜๐™ชยญ๐™ก๐™–๐™žยญ๐™ง๐™š ๐™ค๐™ฅ๐™ก๐™ค๐™จยญ๐™จ๐™ž๐™ฃยญ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ฉ๐™š๐™ญยญ๐™ฉ๐™ž๐™š๐™กยญ๐™–๐™›ยญ๐™ซ๐™–๐™ก.
๐Ÿ‘š๐Ÿ‘•
CiLab nam de leerlingen mee door de lineaire keten van de kleding en toonde aan hoe we ๐™˜๐™ž๐™ง๐™˜๐™ช๐™ก๐™–๐™ž๐™ง kunnen worden. Het werd een ๐™™๐™ฎ๐™ฃ๐™–๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™ ๐™œ๐™š๐™—๐™š๐™ช๐™ง๐™š๐™ฃ, alle thema’s met potentie tot verbering kwamen aan bod: kinderarbeid, toxische kleurstoffen, de afvalberg, katoen versus polyester etcโ€ฆ
โœ๐Ÿป๐Ÿ“
Na de theorie was het tijd voor de ๐™ฅ๐™ง๐™–๐™ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™  en staken onze leerlingen ook de handen uit de mouwen (jup, winter of niet : UIT DE MOUWEN! ๐Ÿฅถ). Ze werden uitgedaagd om een bestaand t-shirt een hele nieuwe, persoonlijke touch te geven! (แต€แต’ แต‡แต‰ แถœแต’โฟแต—โฑโฟแต˜แต‰แตˆ!)
๐Ÿซถ๐Ÿป
๐Ÿ…“๐Ÿ…˜๐Ÿ…š๐Ÿ…š๐Ÿ…” ๐Ÿ…“๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…š๐Ÿ…™๐Ÿ…”๐Ÿ…ฆ๐Ÿ…”๐Ÿ…› ook aan de bevlogen begeleiders : mevrouw Somers, mevrouw Heyninck en mevrouw Schuerewegen! (Ook voor jullie geduld bij het wachten op de bus!)
๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
@cilab2800
@impactfactory2800

Categories:

Tags:

Comments are closed