𝙋𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙜𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙘𝙩𝙙𝙖𝙜! ℍ𝕖𝕖𝕣𝕝𝕚𝕛𝕜𝕖 ℍ𝕦𝕞𝕞𝕖𝕣𝕤! Net als ‘🆂🅸🅳🅴🅺🅸🅲🅺 🆂🅰🅼’ zitten we niet verlegen om een alliteratie meer of minder. Maar zo was het écht vandaag. 

🏫

De sɪᴅᴇᴋɪᴄᴋ sᴀᴍ ᴀᴄᴀᴅᴇᴍʏ zette immers voet op Kobosgrond vandaag. De Academy, van DPG Media, biedt leerkrachten de nodige ondersteuning en handvatten om 𝒋𝒐𝒏𝒈𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒉𝒖𝒏 𝒌𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕 te zetten. 

💪

De ochtend begon goed met een welgemeende ‘𝗀𝗈౿ᑯ౿ო𝗈𝗋𝗀౿𐓣’ voor iedereen, onder professionele leiding van ons lerarenteam! ᴶᵉ ʷᵉˡᵏᵒᵐ ᵛᵒᵉˡᵉⁿ, ᵈᵃ’ˢ ᵇᵉˡᵃⁿᵍʳⁱʲᵏ!

💬

In de voormiddag werden onze 97 leerlingen uit het 𝒅𝒐𝒎𝒆𝒊𝒏 𝒎𝒂𝒂𝒕𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒋 𝒆𝒏 𝒘𝒆𝒍𝒛𝒊𝒋𝒏, tweede graad, verwacht in de ‘Grote Zaal’ voor een 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱𝘴𝘴𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦, waar we tijdens even een poll even polsten (🥁) hoe het staat met het ω𝖾ᥣᑲ𝖾𝗏𝗂𐓣ᑯ𝖾𐓣 op school en 𝗌𝗍𝗋𝖾𝗌𝗌𝗀𝖾ɦαᥣ𝗍𝖾 op ditto plek bij onze jonge snaken. Deze intro werd gevolgd door een 𝚙𝚊𝚗𝚎𝚕𝚐𝚎𝚜𝚙𝚛𝚎𝚔 met Birgit Van Mol, Jonas Lips, Femke Verschueren en Mathis Mavuele. En of dat ʙᴏᴇɪᴇɴᴅ was! 

↔️

Na de voormiddagspeeltijd was het voor de ene groep eerst tijd voor ‘𝙊𝙫𝙚𝙧 𝙙𝙚 𝙨𝙩𝙧𝙚𝙚𝙥’, de werkvorm gaf een waanzinnig inzicht in de (𝓸𝓷)𝔃𝓮𝓴𝓮𝓻𝓱𝓮𝓭𝓮𝓷 van onze scholieren. ⁽‘ˢᵗᵃᵖ ᵒᵛᵉʳ ᵈᵉ ˢᵗʳᵉᵉᵖ ᵃˡˢ ʲᵉ ʳᵘᶻⁱᵉˢ ᵒᶠ ᶜᵒⁿᵛᵉʳˢᵃᵗⁱᵉˢ ᵛᵒᵒʳᵇᵉʳᵉⁱᵈᵗ ⁱⁿ ʲᵉ ʰᵒᵒᶠᵈ⁾, op datzelfde moment kreeg de andere groep ‘Sidekick Sam – les’, thema’s als ‘𝑮𝒓𝒆𝒏𝒛𝒆𝒏 𝒔𝒕𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏’, ‘𝑨𝒍𝒔 𝒉𝒆𝒕 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒅𝒐𝒏𝒌𝒆𝒓 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒕’ en ‘𝑭𝒂𝒍𝒆𝒏 𝒊𝒔 𝒐𝒌é’, kwamen onder andere aan bod. 

🍱

Tijdens 𝘥𝘦 𝘣𝘰𝘬𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘪𝘧𝘪𝘸𝘰𝘳𝘴𝘵, konden leerlingen deelnemen aan de ‘𝙗𝙖𝙗𝙗𝙚𝙡𝙗𝙤𝙭’ (‘ᵂᵉˡᵏᵉ ˡᵉᵉʳᵏʳᵃᶜʰᵗ ʰᵉᵉᶠᵗ ᵛᵒᵒʳ ᵐⁱʲ ʰᵉᵗ ᵛᵉʳˢᶜʰⁱˡ ᵍᵉᵐᵃᵃᵏᵗ?’) of zich laten gaan op de ‘𝙈𝙚𝙨𝙨𝙖𝙜𝙚 𝙒𝙖𝙡𝙡’ (‘ᴳᵉ ᶻⁱᵉᵗ ᵉʳ ᶻᵉˡᶠ ᵏᵉⁱᵍᵒᵉᵈ ᵘⁱᵗ!’). 

🎧

En dan … hadden we de eer getuige te zijn van een 𝙥𝙤𝙙𝙘𝙖𝙨𝙩𝙤𝙥𝙣𝙖𝙢𝙚, ambassadrice @birgit.vanmol en psychiater Stephan Claes maken het 𝕥𝕙𝕖𝕞𝕒 𝕤𝕥𝕣𝕖𝕤𝕤 bespreekbaar in onze volgende podcast Sidekick Stories.

🤙

@voltage.dj sloot onze projectdag 𝙢𝙪𝙯𝙞𝙠𝙖𝙖𝙡 af!  

🕺

Dolle dinsdag dus. En we ❤️ it!

Categories:

Tags:

Comments are closed