🧳

Ik ga op reis en ik neem mee: ‘𝒆𝒆𝒏 𝒔𝒌𝒊𝒉𝒆𝒍𝒎, 𝒕𝒉𝒆𝒓𝒎𝒊𝒔𝒄𝒉 𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓𝒈𝒐𝒆𝒅, 𝒆𝒆𝒏 𝒔𝒌𝒊𝒃𝒓𝒊𝒍, 𝒛𝒐𝒏𝒏𝒆𝒄𝒓è𝒎𝒆 𝒇𝒂𝒄𝒕𝒐𝒓 𝟓𝟎, 𝒔𝒌𝒊𝒃𝒓𝒐𝒆𝒌, 𝒘𝒂𝒓𝒎 𝒇𝒍𝒆𝒆𝒄𝒆𝒌𝒆, 𝒔𝒌𝒊𝒌𝒐𝒖𝒔𝒆𝒏, 𝒑𝒚𝒋𝒂𝒎𝒂 é𝒏 𝒕𝒆𝒅𝒅𝒚𝒃𝒆𝒆𝒓.’

🙏

We hopen van harte dat dit alles nog steeds in de koffer van je kind zat bij thuiskomst vandaag! De sᴋɪᴠᴀᴋᴀɴᴛɪᴇ ᴠᴀɴ ᴏɴᴢᴇ ᴛᴡᴇᴇᴅᴇs kende met het vertrek van de laatste leerling vanochtend zijn einde

😴

Vermoedelijk hebben onze tweedejaars nog nood aan 𝚛𝚞𝚜𝚝𝚖𝚘𝚖𝚎𝚗𝚝𝚓𝚎𝚜. De voorbije dagen (en nachten?) waren immers 🅸🅽-🆃🅴🅽🆂! Onze leerlingen genoten zichtbaar van het 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘻𝘪𝘫𝘯, de 𝘬𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 é𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘱𝘫𝘦𝘴 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘯𝘦𝘦𝘶𝘸, de 𝘳𝘢𝘯𝘥𝘢𝘯𝘪𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 en de meer dan 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘴𝘪𝘰𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘸𝘦𝘬𝘥𝘪𝘦𝘯𝘴𝘵!

🫶🏻

𝓱𝓪𝓻𝓽𝓳𝓮𝓼 voor iedereen die deze skivakantie onvergetelijk maakte en voor de fijne bende leerlingen die we mochten meenemen naar 𝗗𝗮𝘃𝗼𝘀!

🙏

Alweer een heel warm hart voor de 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙚𝙜𝙖’𝙨 die een stukje paasvakantie hebben gewijd aan de 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨, aan 𝘦𝘯𝘵𝘦𝘳𝘵𝘢𝘪𝘯𝘮𝘦𝘯𝘵 of misschien wel aan het bieden van die 𝘵𝘳𝘰𝘰𝘴𝘵𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘳 bij een beetje gemis! Ook voor jullie: nog heel wat rust gewenst!

Categories:

Tags:

Comments are closed