Wat wij doen op deze facultatieve vrije dag? Bekomen van een ๐Ÿ๐š๐ง-๐ญ๐š๐ฌ-๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ค๐ž๐ง๐, tiens! โฝแดฑโฟ แตˆแต‰แถปแต‰ สณแต‰แต‰หก แต‡หกโฑสฒแต›แต‰โฟ สฐแต‰สณแต‡แต‰แตโฑสฒแตแต‰โฟโพ.

๐Ÿ˜€

De kans is immers groot dat je het afgelopen weekend koers zette richting ๐™‘๐™š๐™ก๐™™๐™จ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™–๐™ฉ ๐Ÿญ๐Ÿญ. We mochten meer dan 5๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ (!) – vอŸ อŸiอŸ อŸjอŸ อŸfอŸ อŸhอŸ อŸoอŸ อŸnอŸ อŸdอŸ อŸeอŸ อŸrอŸ อŸdอŸ gezinnen verwelkomen.

๐Ÿงญ

We ๐ ๐ข๐๐ฌ๐ญ๐ž๐ง, ๐ข๐ง๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ๐๐ž๐ง, lieten hen ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง met onze ๐ˆ๐‚๐“-๐š๐Ÿ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐  en bijbehorende VR-brillen, ๐ ๐š๐ฏ๐ž๐ง ๐ญ๐ž๐ค๐ฌ๐ญ ๐ž๐ง ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฅ๐ž๐  bij afkortingen als flex, NRT en spโ€™s, kaderden onze ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐จ๐ฅ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐  – daar waar die er misschien een beetje anders uitziet – ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ณ๐š๐ค๐ค๐ž๐ง van de moekes en vakes ten voordele van ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฆ๐ข๐ง๐ขโ€™๐ฌ en schonken een ๐๐ซ๐š๐ง๐ค๐ฃ๐ž uit om te bekomen van vรฉรฉl ditjes en datjes!

๐Ÿ—บ๏ธ

We zagen dat de แดษขแด‡ษด van die toekomstige eerstejaars ส™สŸแดษดแด‹แด‡ษด van nieuwsgierigheid en dat de แดแดส€แด›แดŠแด‡s op modus โ€˜แด€สŸแด‡ส€แด›โ€™ stonden. Alle hoekjes en kantjes van de โ€˜grote schoolโ€™ werden ontdekt. En de meest gestelde vraag โ€˜๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜? ๐—˜๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜? ๐—˜๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ (โ€ฆ)?โ€™, werd met plezier beantwoord!

๐Ÿ€

๐™ณ๐šŠ๐š—๐š”๐š“๐šŽ๐š ๐šŽ๐š• om langs te komen en onwaarschijnlijk ๐“ฟ๐“ฎ๐“ฎ๐“ต ๐“ผ๐“พ๐“ฌ๐“ฌ๐“ฎ๐“ผ gewenst bij het kiezen van ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐จ๐ฅ ๐๐ข๐ž ๐ฉ๐š๐ฌ๐ญ ๐›๐ข๐ฃ ๐ฃ๐จ๐ฎ(๐ฐ ๐ค๐ข๐ง๐), want daar draait het tenslotte toch om, niet?

๐ŸŒธ

Ook een ๐š˜๐š—๐š ๐šŠ๐šŠ๐š›๐šœ๐šŒ๐š‘๐š’๐š“๐š—๐š•๐š’๐š“๐š”๐šŽ ๐š–๐šŽ๐š›๐šŒ๐š’ aan iedereen uit het schoolteam die op vrijdag, zaterdag en/of zondag present tekende! Dankzij jou konden we de ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต garanderen!

๐Ÿ™

๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ!

Categories:

Tags:

Comments are closed