Op vrijdag 3 mei was het sportdag voor onze vijfdes, zesdes en zevendes! Er werd een erg gevarieerd programma uitgewerkt.

Er werd getackeld in het ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐—ฏ๐˜†, van axel en pirouette gedaan bij het ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป, de vering van menig ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ werd op de proef gesteld en move over Red Lions want onze pupillen weten hoe een ๐—ต๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜†stick te hanteren! Een ace bij de ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€initiatie, van โ€˜globoโ€™ bij ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—น en โ€˜geraakt!โ€™ bij ๐—ฝ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—น en ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ผ๐˜ (แตˆแตƒแต— แตแตƒแต สฒแต‰ สฐแต‰หกแตƒแตƒหข หกแต‰แต—แต—แต‰สณหกโฑสฒแต โฟแต‰แตแต‰โฟ, สทแตƒโฟแต— แต—สทแต‰แต‰ หกแต‰แต‰สณหกโฑโฟแตแต‰โฟ โ€˜สณแตƒแตƒแตแต—แต‰โฟโ€™ หกแต‰แต—แต—แต‰สณหกโฑสฒแต แตแต‰สทแต’โฟแตˆ). Van strike bij ๐—ฏ๐—ผ๐˜„๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด tot โ€˜Ubi-breekt-een-recordโ€™ bij het speed๐—บ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ป. En er werd niet enkel buiten maar ook binnen ๐—ด๐—ฒ๐˜‡๐˜„๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ป. Hoewel het bij ๐—ธ๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—ธ en ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€๐˜‚๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ป hรฉรฉl ambitieus was om droog te blijven, zette ook zij een puike prestatie neer! En zet die tok maar op om op dat ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ te kruipen en met die jongleerkegels wisten ze bij de workshop โ€˜๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ปโ€™ wel raad. En dat een birdie niet alleen een vogel is, weten ze na het partijtje ๐—ด๐—ผ๐—น๐—ณ in Breendonk ook! En dat ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜†๐—ฏ๐—ฎ๐—น ook kan zonder stralende zon, dat ontdekten ze in Westrode vandaag! Kortom โ€ฆ een fitter dan fitte dag (en die van de ๐—ณ๐—ถ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ het fitst).

๐Ÿ“

๐“”๐“ฎ๐“ท ๐“น๐“ต๐“พ๐“ฒ๐“ถ voor de goesting die we bij de leerlingen zagen en een schouderklopje en een ษขส€แด€แด›ษชs แดกแด‡แด‡แด‹แด‡ษดแด… voor bij wie de moed na al die sportiviteit even (แต›แต‰สณแตแต‰แถปแต‰หกแตˆ แต›แตƒโฟ สทแตƒแต— สทแตƒแต—แต‰สณ) in de schoenen zit. Intussen schijnt de zon en rest ons niets meer dan jullie een deugddoend (แต‰โฟ หขแต–โฑแต‰สณแต’โฟแต—หขแต–แตƒโฟโฟแต‰โฟแตˆ) weekend te wensen!

๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Categories:

Tags:

Comments are closed