Op vrijdag 3 mei was het sportdag voor onze vijfdes, zesdes en zevendes! Er werd een erg gevarieerd programma uitgewerkt.

Er werd getackeld in het 𝗿𝘂𝗴𝗯𝘆, van axel en pirouette gedaan bij het 𝘀𝗰𝗵𝗮𝗮𝘁𝘀𝗲𝗻, de vering van menig 𝘁𝗿𝗮𝗺𝗽𝗼𝗹𝗶𝗻𝗲 werd op de proef gesteld en move over Red Lions want onze pupillen weten hoe een 𝗵𝗼𝗰𝗸𝗲𝘆stick te hanteren! Een ace bij de 𝘁𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀initiatie, van ‘globo’ bij 𝗽𝗮𝗱𝗲𝗹 en ‘geraakt!’ bij 𝗽𝗮𝗶𝗻𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 en 𝗹𝗮𝘀𝗲𝗿𝘀𝗵𝗼𝗼𝘁 (ᵈᵃᵗ ᵐᵃᵍ ʲᵉ ʰᵉˡᵃᵃˢ ˡᵉᵗᵗᵉʳˡⁱʲᵏ ⁿᵉᵐᵉⁿ, ʷᵃⁿᵗ ᵗʷᵉᵉ ˡᵉᵉʳˡⁱⁿᵍᵉⁿ ‘ʳᵃᵃᵏᵗᵉⁿ’ ˡᵉᵗᵗᵉʳˡⁱʲᵏ ᵍᵉʷᵒⁿᵈ). Van strike bij 𝗯𝗼𝘄𝗹𝗶𝗻𝗴 tot ‘Ubi-breekt-een-record’ bij het speed𝗺𝘂𝘂𝗿𝗸𝗹𝗶𝗺𝗺𝗲𝗻. En er werd niet enkel buiten maar ook binnen 𝗴𝗲𝘇𝘄𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻. Hoewel het bij 𝗸𝗮𝗷𝗮𝗸 en 𝘄𝗶𝗻𝗱𝘀𝘂𝗿𝗳𝗲𝗻 héél ambitieus was om droog te blijven, zette ook zij een puike prestatie neer! En zet die tok maar op om op dat 𝗽𝗮𝗮𝗿𝗱 te kruipen en met die jongleerkegels wisten ze bij de workshop ‘𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝘀𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲𝗻’ wel raad. En dat een birdie niet alleen een vogel is, weten ze na het partijtje 𝗴𝗼𝗹𝗳 in Breendonk ook! En dat 𝗯𝗲𝗮𝗰𝗵𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝘆𝗯𝗮𝗹 ook kan zonder stralende zon, dat ontdekten ze in Westrode vandaag! Kortom … een fitter dan fitte dag (en die van de 𝗳𝗶𝘁𝗻𝗲𝘀𝘀 het fitst).

🐓

𝓔𝓮𝓷 𝓹𝓵𝓾𝓲𝓶 voor de goesting die we bij de leerlingen zagen en een schouderklopje en een ɢʀᴀᴛɪs ᴡᴇᴇᴋᴇɴᴅ voor bij wie de moed na al die sportiviteit even (ᵛᵉʳᵍᵉᶻᵉˡᵈ ᵛᵃⁿ ʷᵃᵗ ʷᵃᵗᵉʳ) in de schoenen zit. Intussen schijnt de zon en rest ons niets meer dan jullie een deugddoend (ᵉⁿ ˢᵖⁱᵉʳᵒⁿᵗˢᵖᵃⁿⁿᵉⁿᵈ) weekend te wensen!

🙌🏻

Categories:

Tags:

Comments are closed