Met onze eerstejaars deden we gisteren, vrijdag 21 juni, van ‘Vᥣׁׅ֪ɑׁׅ֮ɑׁׅ֮ꪀׁׅժׁׅ݊ꫀׁׅrꫀׁׅܻꪀׁׅ Vɑׁׅ֮ƙׁׅ֑ɑׁׅ֮ꪀׁׅtׁׅꪱׁׅꫀׁׅܻᥣׁׅ֪ɑׁׅ֮ꪀׁׅժׁׅ݊’. Zoals steeds sloten we de projectweek af met een 𝒖𝒊𝒕𝒔𝒕𝒂𝒑 𝒐𝒑 𝒗𝒓𝒊𝒋𝒅𝒂𝒈. U kon de locatie zo gek niet bedenken of u kon er een KOBOS-eerstejaars spotten! 

🏙️ Wat gedacht van een 𝙨𝙩𝙖𝙙𝙨𝙨𝙥𝙚𝙡 𝙞𝙣 𝙈𝙚𝙘𝙝𝙚𝙡𝙚𝙣? 

🪴 Leerlingen met een hart voor de natuur? Die vond je in de 𝙥𝙡𝙖𝙣𝙩𝙚𝙣𝙩𝙪𝙞𝙣 𝙫𝙖𝙣 𝙈𝙚𝙞𝙨𝙚! 

🇪🇺 Meer dan één stad bezoeken op één dag? Dat kon in 𝙢𝙞𝙣𝙞-𝙀𝙪𝙧𝙤𝙥𝙖, gecombineerd met een bezoek aan ons 𝙖𝙩𝙤𝙢𝙞𝙪𝙢! 

🇪🇺 Echt even duiken in de wondere wereld van Europa? Zij toetsten ‘𝙀𝙪𝙧𝙤𝙥𝙚𝙚𝙨 𝙗𝙚𝙯𝙤𝙚𝙠𝙚𝙧𝙨𝙘𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪𝙢’ in Brussel in als eindbestemming! 

📜 Geschiedenis gecombineerd met kunst? Dat ervaarden onze leerlingen in het 𝙝𝙞𝙨𝙩𝙤𝙧𝙞𝙨𝙘𝙝 𝙢𝙪𝙨𝙚𝙪𝙢 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙠𝙪𝙣𝙨𝙩 & 𝙜𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙚𝙙𝙚𝙣𝙞𝙨 in Brussel! 

🤖 Lkr. w Rbt? Zou het? Een groepje eerstejaars droomde over the future in ‘𝙃𝙚𝙩 𝙝𝙪𝙞𝙨 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙩𝙤𝙚𝙠𝙤𝙢𝙨𝙩’ in Vilvoorde.

🧪 De experimentele toer op? En duiken in de wereld van wetenschap en technologie? Een twintigtal leerlingen namen de stalen ros richting 𝙏𝙚𝙘𝙝𝙣𝙤𝙥𝙤𝙡𝙞𝙨!

🪖 Geboeid door WO II vinkten een aantal leerlingen de 𝘿𝙤𝙨𝙨𝙞𝙣𝙠𝙖𝙯𝙚𝙧𝙣𝙚 aan als plek van uitstap. Innemend… om stil van te worden! 

🏺 Onze latinisten die genoten dan weer van een laatste dosis 𝙇𝙖𝙩𝙞𝙟𝙣 tijdens hun 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙘𝙩𝙙𝙖𝙜, geheel in het teken van deze, dan toch niet zo dode, taal! 

En zo… komt er stilaan een ᴇɪɴᴅᴇ aan dat spannende eerste middelbaar! Heel warme dankjewel aan leerlingen die zich steeds 𝒆𝒏𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒊𝒂𝒔𝒕 toonden tijdens deze projectweken. En stiekem hopen we natuurlijk dat we ons doel bereiken: het 𝘰𝘯𝘵𝘥𝘦𝘬𝘬𝘦𝘯 & 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘵𝘢𝘭𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯!

🍀

Veel succes bij de keuze voor jullie basisoptie / verderzetting van Latijn! Een deugddoende vakantie gewenst gevolgd door een bruisende start in september! 

Categories:

Tags:

Comments are closed