𝒁𝒐𝒏𝒅𝒂𝒈 = 𝒓𝒖𝒔𝒕𝒅𝒂𝒈 𝒏𝒂 𝒆𝒆𝒏 𝒛𝒘𝒂𝒓𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒌𝒘𝒆𝒆𝒌!
☕️
En daar kunnen onze vierdejaars na deze week van meespreken. Afgelopen donderdag, 19 oktober, lieten ze hun boekentas voor één dag thuis om kennis te maken met het werkleven.
💼
Je kent het vast wel: ‘𝚆𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗 𝚊𝚕𝚜 𝚎𝚎𝚗 𝚙𝚊𝚊𝚛𝚍’, ‘𝚉𝚒𝚌𝚑 𝚞𝚒𝚝 𝚍𝚎 𝚗𝚊𝚊𝚍 𝚠𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗’, ‘𝙹𝚎 𝚑𝚎𝚋𝚝 𝚕𝚞𝚡𝚎𝚙𝚊𝚊𝚛𝚍𝚎𝚗 𝚎𝚗 𝚠𝚎𝚛𝚔𝚙𝚊𝚊𝚛𝚍𝚎𝚗’, ‘𝙴𝚎𝚗 𝚖𝚎𝚗𝚜 𝚖𝚘𝚎𝚝 𝚠𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚍𝚎 𝚋𝚛𝚘𝚔 𝚎𝚗 𝚍𝚎 𝚛𝚘𝚔’, ‘𝙹𝚎 𝚑𝚎𝚝 𝚊𝚙𝚎𝚕𝚊𝚣𝚊𝚛𝚞𝚜 𝚠𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗’ en tot slot: ‘𝙻𝚘𝚘𝚗 𝚗𝚊𝚊𝚛 𝚠𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗 𝚔𝚛𝚒𝚓𝚐𝚎𝚗’.
💶
En dat laatste … dat is precies wat ze niet zelf in handen kregen maar wel met héél veel plezier doorgaven. Hiermee steunden ze de 𝗷𝗼𝗻𝗴𝗲𝗿𝗲𝗻𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗹𝗮𝗻 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗶𝗻 𝗦𝗲𝗻𝗲𝗴𝗮𝗹 en kleinere projecten rond gender & sport.
🎩
Hoedje af voor onze ʟᴇᴇʀʟɪɴɢᴇɴ die zich een dag lang belangeloos inzetten voor andere jongeren.
🙏
Oneindig veel dank aan hun ʟᴇᴇʀᴋʀᴀᴄʜᴛᴇɴ voor de ondersteuning en aanmoediging.
🏭
Aan de meer dan 200 ᴡᴇʀᴋɢᴇᴠᴇʀs die onze vierdes een plek gaven: 𝓫𝓮𝓭𝓪𝓷𝓴𝓽 om zo jongeren de kans te geven om één dag de werkvloer te leren kennen en zo je bijdrage te leveren aan jongerenprojecten wereldwijd.
👊🏻👊🏻👊🏻
Zonder jullie allemaal geen YOUCA Action Day. Jullie zijn TOP!

Categories:

Tags:

Comments are closed