Het einde van de eerste oriรซnteringsweek van onze eerste graad is een feit.
๐Ÿ—“๏ธ
Voor onze ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ betekende dat een ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ.
โœ๐Ÿป
Na zwoegen en zweten op 2 of 3 ๐˜€๐˜†๐—ป๐˜๐—ต๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป, het verwerven van nieuwe ๐—œ๐—–๐—ง-๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป, enkele tips and tricks in het kader van โ€˜๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ปโ€™ en een blik op ieders ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป, trokken ze vandaag hun fluohesje aan en bestegen ze fiets of trein!
๐Ÿš‰๐Ÿšฒ
Er werd een bezoek gebracht aan ๐˜”๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜”๐˜ฆ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ, ๐˜‰๐˜ณ๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ of ๐˜๐˜ช๐˜ญ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ!
๐Ÿข
De leerlingen kozen zelf een uitstap die hen kon boeien (๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ซ๐˜ฆ 12 of 13 ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต!), van graffiti-fietstocht tot bezoek aan Europees parlement en down-under in het riolenmuseum in 1000 Brussel! Sommige leerlingen gingen de experimentele toer op in Technopolis of genoten van de (toch wel verfrissende) natuur in de plantentuin! Voor andere studenten mocht het wat speelser en avontuurlijker en zij waagden zich dan aan een stadsspel, -wandeling of stevige beklimming van 536 treden in de Sint-Romboutstoren!
๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป
En dan nu: โ€˜๐••๐• ๐•–๐•š, ๐•ค๐•’๐•๐•ฆ๐•ฅ ๐•–๐•Ÿ ๐•“๐•ช๐•–๐•“๐•ช๐•–โ€™ – geniet van jullie welverdiende herfstvakantie!

Categories:

Tags:

Comments are closed