Vier keer per jaar doorbreken we in de tweede graad het alledaagse lessenrooster voor een ππ”πŠ-(Ι¦Ξ±α₯£π—π–Ύ) ᑯα𝗀.
🏫
Vandaag was het opnieuw zover! ππ”πŠ staat voor β€˜ππ—‹π–Ύπ–Ύπ—„ 𝐔𝗂𝗍 𝗃𝖾 πŠβ±Ίπ—β€™. We gingen met onze derdes en onze vierdes op stap in de α΄‘α΄‡Κ€α΄‡ΚŸα΄… of brachten de α΄‘α΄‡Κ€α΄‡ΚŸα΄… naar de klas.
🌎
Afhankelijk van hun gekozen studierichting, kregen de leerlingen een π—½π—Ώπ—Όπ—³π—Άπ—²π—Ήπ—΄π—²π—Ώπ—Άπ—°π—΅π˜π—² π—Άπ—»π˜ƒπ˜‚π—Ήπ—Ήπ—Άπ—»π—΄ voorgeschoteld.
πŸ’¨
Zo trokken de leerlingen van T&C richting toneel met aansluitend een workshop πšŒπšŠπš›πšπš˜πš˜πš—πšœ tekenen, onze EW’ers weten eindelijk hoe ze πš–πšŠπš›πš”πšŽπšπš’πš—πšπšπšŽπš πš’πš“πšœ hoe ze een mandarijn aan de man moeten brengen of liepen langs in het πš†πš’πš”πš’π™΅πš’πš—π™»πšŠπš‹ in Brussel, terwijl onze NW’ers richting de bedrijven π™ΈπšœπšŸπšŠπš 𝚘𝚏 π™ΏπšŠπš›πšŒπš˜πš™πš•πšžπšœ trokken. Onze latinisten waagden zich aan een πšπšŠπš•πšŽπš—πššπšžπš’πš£ en bezochten de filmzaal π™»πšžπš–πš’Γ¨πš›πšŽ. De π™½πšŠπšπš’πš˜πš—πšŠπš•πšŽ π™±πšŠπš—πš” was dan weer the place-to-be voor onze leerlingen B&O, O&L en Mode en voor onze leerlingen uit de Humane wetenschappen werd de gps ingesteld op β€˜Brussel’ voor een πš”πšžπš—πšœπšπš πšŠπš—πšπšŽπš•πš’πš—πš en een bezoek aan de tentoonstelling β€˜πšƒπš‘πšŽ π™·πšŠπš™πš™πš’πš—πšŽπšœπšœ π™Ώπš›πš˜πš“πšŽπšŒπšβ€™.
πŸ™
πŸ‡§β€ŒπŸ‡ͺβ€ŒπŸ‡©β€ŒπŸ‡¦β€ŒπŸ‡³β€ŒπŸ‡°β€ŒπŸ‡Ή aan alle externe partners die hun steentje bijdroegen vandaag en zo de leerlingen weer even hielpen om over dat muurtje te gluren!
❀️
@isvag_antwerpen
@Wikfinlab
@cildevylder
@karodraws
@cinemalumieremechelen
#thehappinessproject
#nationalebankbelgie
#yellowcario
… en nog veel meer! πŸ™ˆ

Categories:

Tags:

Comments are closed