4 keer per jaar organiseren we een โ€˜๐Ÿ…ฑ๐Ÿ†„๐Ÿ…บโ€™-๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ฐ๐Ÿ…ถ. โ€˜BUKโ€™ staat voorโ€˜๐”น๐•ฃ๐•–๐•–๐•œ-๐•ฆ๐•š๐•ฅ-๐•›๐•–-๐•œ๐• ๐•ฅโ€™.

๐Ÿ”ญ

BUK, dat is leren in een ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’•๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘๐’‘๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’„๐’๐’๐’•๐’†๐’™๐’•, met een ๐’ƒ๐’๐’Š๐’Œ ๐’๐’‘ ๐’…๐’† ๐’˜๐’†๐’“๐’†๐’๐’…, over het ๐’Ž๐’–๐’–๐’“๐’•๐’‹๐’† ๐’Œ๐’Š๐’‹๐’Œ๐’†๐’, ๐’๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’†๐’๐’Œ๐’‚๐’‚๐’“, ๐’๐’†๐’†๐’“๐’•๐’“๐’‚๐’‹๐’†๐’„๐’• in handen nemenโ€ฆ

๐ŸŒ

Voor de BอŸUอŸKอŸ-อŸdอŸaอŸgอŸ อŸoอŸpอŸ อŸ1อŸ อŸmอŸaอŸaอŸrอŸtอŸ kozen we ervoor om of de wereld binnen de scholen te halen โฝแดดแตแดน, แดนแต€ แต‰โฟ แต€&แถœโพ of โ€˜over het muurtje te kijkenโ€™ en op stap te gaan om de wereld รฉcht te verkennen โฝแดบแต‚, แดฑแต‚, แดฎ&แดผ, แดผ&แดธ, แดธแดฌแต€, แดณแดธแดฌ, แดฎหขแต‚โพ.

๐Ÿ˜ข๐ŸฆŒ

De laatste groep (แดฎหขแต‚) ervaarde gisteren meteen dat die echte wereld ๐š—๐š’๐šŽ๐š ๐šŠ๐š•๐š๐š’๐š“๐š ๐š•๐š˜๐š˜๐š™๐š ๐š‘๐š˜๐šŽ ๐š“๐šŽ ๐šฃ๐š˜๐šž ๐š ๐š’๐š•๐š•๐šŽ๐š— ๐š๐šŠ๐š โ€˜๐š’๐šŽ ๐š•๐š˜๐š˜๐š™๐š. Zij trokken richting Tisselt, naar Parcoplus (een hertenboerderij). Daar stonden ze echter voor een gesloten deur en viel hun BUK-dag in het water. We kijken als school nog even hoe we dit kunnen opvangen en goedmaken.

๐ŸŽ’

Op een BUK-dag wordt dus ook gewerkt aan leerplandoelen en verkennen leerlingen de wereld binnen hun gekozen studiedomein.

๐Ÿ—“๏ธ

De volgende BUK-dag staat alvast gepland in mei en daar ๐“ด๐“ฒ๐“ณ๐“ด๐“ฎ๐“ท ๐”€๐“ฎ ๐“ท๐“พ ๐“ช๐“ต ๐“ท๐“ช๐“ช๐“ป ๐“พ๐“ฒ๐“ฝ, jullie ook?

Categories:

Tags:

Comments are closed