Op 22 januari sloten we een π™„π™£π™¨π™©π™–π™œπ™§π™–π™’π™₯𝙀𝙨𝙩 af met β€˜πŸ†‚πŸ†ƒπŸ…°πŸ†ˆ πŸ†ƒπŸ†„πŸ…½πŸ…΄πŸ…³β€™ en vorige week was het zover!Β 

⭐

Onze 𝐯𝐒𝐣𝐟𝐝𝐞𝐬 gingen van dinsdag tot vrijdag actief aan de slag met de eerder geformuleerde 𝘰𝘯π˜₯𝘦𝘳𝘻𝘰𝘦𝘬𝘴𝘷𝘳𝘒𝘒𝘨 en het 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘰𝘱𝘨𝘦𝘴𝘡𝘦𝘭π˜₯𝘦 𝘒𝘀𝘡π˜ͺ𝘦𝘱𝘭𝘒𝘯. Vier dagen hebben ze gewerkt aan het eigenlijke onderzoek en aan de presentatie ervan.Β 

πŸ™†β€β™€οΈ

Het is pas het eerste schooljaar dat het idee van de β€˜domeinprojectweek’ de tekentafel verliet en in praktijk werd omgezet! Het was π’›π’π’†π’Œπ’†π’, π’‰π’†π’“π’…π’†π’π’Œπ’†π’, π’ƒπ’Šπ’‹π’”π’•π’–π’“π’†π’, … voor alle partijen. Maar wat zijn we onwijs πŸ‡Ήβ€ŒπŸ‡·β€ŒπŸ‡΄β€ŒπŸ‡Ήβ€ŒπŸ‡Έβ€Œ op wat we vrijdag hebben gezien op Campus M.Β 

πŸ“·

In deze fotoreeks vind je een aantal foto’s (#shocking) en een aantal woordelijke observaties van 𝗧𝗢𝗺 π—›π—Όπ˜‚π—―π—²π—Ώπ—²π—°π—΅π˜π˜€, graadcoΓΆrdinator van de derde graad. ʜΙͺᴊ ᴋᴑᴀᴍ ᴇɴ … α΄’α΄€Ι’ α΄…α΄€α΄› Κœα΄‡α΄› ɒᴏᴇᴅ α΄‘α΄€s.Β 

πŸ’

Welgemeende π•‘π•£π• π•—π•šπ•”π•šπ•’π•₯ aan alle vijfdes die binnen hun domein op onderzoek gingen! We hopen van harte dat jullie er minstens evenveel van hebben geleerd als wij!Β 

Categories:

Tags:

Comments are closed