Allerliefste, bevlogen collega Jan Vloeberghs gaf afgelopen week zijn laatste lessen godsdienst. Daar moesten we beslist even langsgaan om hem ook nog even zelf de bloemetjes toe te gooien die hij verdient! Collega’s, leerlingen en ex-collega’s zakten met plezier af richting Mechelseweg om alle ijkpunten in deze goedgevulde carrière nog eens op een rijtje te zetten!

Jan zal na de vakantie genieten van een welverdiend pensioen! Zoals hij zelf aangaf: met gemengde gevoelens! Aan de ene kant blij dat hij op pensioen mag / kan gaan en aan de andere kant is er veel dat hij zal missen: de fijne momenten met leerlingen, de geestige tafelgesprekken met collega’s, …

Dankjewel voor jouw jarenlange toewijding op onze school, voor het begeleiden van de laatstejaars reizen, voor jouw positieve invloed op de leerlingen…..
We wensen je alle geluk en gezondheid in je pensioenjaren.

Kijk gerust even mee hoe die laatste lessen verliepen…

Categories:

Tags:

Comments are closed