‘🆇🅻🅽🆃’ – hoewel je dan van die lastige ‘X’ kwijtspeelt, zal deze lettercombinatie bij een doorsnee potje Scrabble of Wordfeud geheid afgekeurd worden. Bij onze leerlingen uit het domein 𝕖𝕔𝕠𝕟𝕠𝕞𝕚𝕖 echter, klinkt ‘🆇🅻🅽🆃’ niet onbekend in de oren. 

📈

Afgelopen week namen alle leerlingen uit het domein economie deel aan een 𝙗𝙚𝙙𝙧𝙞𝙟𝙛𝙨𝙨𝙞𝙢𝙪𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚. Elk team startte met dezelfde jaarrekening en verkocht brommers op dezelfde markt. Door de beslissingen die de leerlingen namen, ontstond er differentiatie. 𝘞𝘢𝘢𝘳 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘻𝘦 𝘻𝘪𝘤𝘩 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘵, 𝘪𝘯 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴𝘬𝘭𝘢𝘴𝘴𝘦 𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘶𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘦𝘨𝘪𝘦? Doordachte beslissingen met kennis van zaken leiden tot succes. 

💹

Sommige leerlingen pasten graag het pak van de ᴍᴀɴᴀɢᴇʀ, terwijl andere leerlingen bewust kozen voor het ʀᴇᴋᴇɴᴡᴇʀᴋ en dat andere teamlid eerder wat voelde voor het maken van de juiste sᴛʀᴀᴛᴇɢɪsᴄʜᴇ ᴋᴇᴜᴢᴇ. 

💰

Immers, in deze 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙙𝙧𝙞𝙟𝙛𝙛𝙨𝙞𝙢𝙪𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚 kon ingezet worden op ieders talent; van marketingmix over logistiek tot voorraadbeleid. Ook de financiële analyse van de jaarrekening, de verkoop en de kostprijsberekening konden een kritisch oog gebruiken! Gooi daar nog wat ethisch ondernemerschap en personeelsbeleid en je begrijpt al snel dat ieder z’n handen meer dan vol had! 

🏦

We hebben daar voorzichtig een glimp opgevangen van een 𝗳𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗚𝗮𝘁𝗲𝘀❟ 𝗲𝗲𝗻 𝘂𝗽𝗰𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗝𝗼𝗯𝘀 𝗲𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗴 𝗮𝗺𝗯𝗶𝘁𝗶𝗲𝘂𝘇𝗲𝗿𝗲 𝗔𝗺𝗼𝗿𝘂𝘀𝗼 𝗝𝗼𝗯𝘀 (ˢᴬʸ ʸᴱˢ ᵗᵒ ᵍⁱʳˡᵇᵒˢˢᵉˢ). De toekomst ziet er goed uit, lieve volgers! #vraagdiehandtekeningenoptijd!

💼

🇧‌🇪‌🇩‌🇦‌🇳‌🇰‌🇹‌ ook voor de strakke begeleiding en coaching waar nodig aan onze collega’s m͟e͟n͟e͟e͟r͟ ͟M͟e͟s͟t͟d͟a͟g͟h͟,͟ ͟m͟e͟v͟r͟o͟u͟w͟ ͟V͟a͟n͟ ͟D͟o͟r͟e͟n͟,͟ ͟m͟e͟v͟r͟o͟u͟w͟ ͟L͟a͟m͟m͟e͟n͟s͟,͟ ͟m͟e͟v͟r͟o͟u͟w͟ ͟B͟e͟c͟a͟r͟ en de coaches van @XLNT zelf! 

Categories:

Tags:

Comments are closed