โ€˜๐Ÿ†‡๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒโ€™ – hoewel je dan van die lastige โ€˜Xโ€™ kwijtspeelt, zal deze lettercombinatie bij een doorsnee potje Scrabble of Wordfeud geheid afgekeurd worden. Bij onze leerlingen uit het domein ๐•–๐•”๐• ๐•Ÿ๐• ๐•ž๐•š๐•– echter, klinkt โ€˜๐Ÿ†‡๐Ÿ…ป๐Ÿ…ฝ๐Ÿ†ƒโ€™ niet onbekend in de oren. 

๐Ÿ“ˆ

Afgelopen week namen alle leerlingen uit het domein economie deel aan een ๐™—๐™š๐™™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™›๐™จ๐™จ๐™ž๐™ข๐™ช๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š. Elk team startte met dezelfde jaarrekening en verkocht brommers op dezelfde markt. Door de beslissingen die de leerlingen namen, ontstond er differentiatie. ๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต, ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ? Doordachte beslissingen met kennis van zaken leiden tot succes. 

๐Ÿ’น

Sommige leerlingen pasten graag het pak van de แดแด€ษดแด€ษขแด‡ส€, terwijl andere leerlingen bewust kozen voor het ส€แด‡แด‹แด‡ษดแดกแด‡ส€แด‹ en dat andere teamlid eerder wat voelde voor het maken van de juiste sแด›ส€แด€แด›แด‡ษขษชsแด„สœแด‡ แด‹แด‡แดœแดขแด‡. 

๐Ÿ’ฐ

Immers, in deze ๐™ง๐™š๐™–๐™ก๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™—๐™š๐™™๐™ง๐™ž๐™Ÿ๐™›๐™›๐™จ๐™ž๐™ข๐™ช๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š kon ingezet worden op ieders talent; van marketingmix over logistiek tot voorraadbeleid. Ook de financiรซle analyse van de jaarrekening, de verkoop en de kostprijsberekening konden een kritisch oog gebruiken! Gooi daar nog wat ethisch ondernemerschap en personeelsbeleid en je begrijpt al snel dat ieder zโ€™n handen meer dan vol had! 

๐Ÿฆ

We hebben daar voorzichtig een glimp opgevangen van een ๐—ณ๐˜‚๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ ๐—š๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€โŸ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ฝ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—๐—ผ๐—ฏ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—”๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ผ ๐—๐—ผ๐—ฏ๐˜€ (หขแดฌสธ สธแดฑหข แต—แต’ แตโฑสณหกแต‡แต’หขหขแต‰หข). De toekomst ziet er goed uit, lieve volgers! #vraagdiehandtekeningenoptijd!

๐Ÿ’ผ

๐Ÿ‡งโ€Œ๐Ÿ‡ชโ€Œ๐Ÿ‡ฉโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ณโ€Œ๐Ÿ‡ฐโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ ook voor de strakke begeleiding en coaching waar nodig aan onze collegaโ€™s mอŸeอŸnอŸeอŸeอŸrอŸ อŸMอŸeอŸsอŸtอŸdอŸaอŸgอŸhอŸ,อŸ อŸmอŸeอŸvอŸrอŸoอŸuอŸwอŸ อŸVอŸaอŸnอŸ อŸDอŸoอŸrอŸeอŸnอŸ,อŸ อŸmอŸeอŸvอŸrอŸoอŸuอŸwอŸ อŸLอŸaอŸmอŸmอŸeอŸnอŸsอŸ,อŸ อŸmอŸeอŸvอŸrอŸoอŸuอŸwอŸ อŸBอŸeอŸcอŸaอŸrอŸ en de coaches van @XLNT zelf! 

Categories:

Tags:

Comments are closed