Dat is hier tegenwoordig met β€˜πšžπš  πšŸπšŽπš›πšœπš•πšŠπšπšπšŽπšŸπšŽπš›πšœ πšπšŽπš› πš™πš•πšŠπšŠπšπšœπšŽβ€™. Dit bericht bereikte ons gisteren!

πŸ™ŒπŸ»

Van uw π—°π—Όπ—Ώπ—Ώπ—²π˜€π—½π—Όπ—»π—±π—²π—»π˜π—²π—» uit 3T&C en 3MT, rechtstreeks vanuit #2800love !

πŸ“’
πŸ“’

Op 21 mei 2024 trokken de leerlingen van het derde middelbaar (MT en T&C) samen met de leerkrachten: Meneer Houbrechts, meneer Van Aken, mevrouw Hermans en mevrouw De Ridder naar de stad Mechelen om de Mechelse cultuur op te snuiven. De leerlingen vertrokken aan het station richting Bar Marie, waar de redactievergadering plaatsvond. Alle rollen en regels werden nog eens overlopen en daarna was het tijd voor de interviews. De leerlingen werden verdeeld in groepjes waarmee ze de stad in trokken om info te verzamelen en aan hun artikels te werken. De artikels waren heel divers, van β€œDe beste frituur van Mechelen” tot β€œHoe het leven van een Mechelaar eruit ziet”, we creΓ«erden 9 nieuwsberichten in onze jongerenkrant . Nadat deze geschreven waren, gingen de leerlingen aan de slag om het geschreven werk te verbeteren en de puntjes op de i te zetten. De eindredacteurs controleerden op spelfouten, de recensenten schreven recensies en de hoofdredacteurs zorgden ervoor dat alles in goede banen werd geleid.

De multimediale dag liep tot z’n eind en ze vertrokken met de trein richting huis na een dag vol nieuwe Mechelse kennis.

🏒

@stadmechelen

@barmarie_mechelen

Categories:

Tags:

Comments are closed