Dagelijks gonst het op KOBOS van de bedrijvigheid maar dat ๐’ˆ๐’๐’๐’›๐’†๐’ en ๐’ƒ๐’†๐’…๐’“๐’Š๐’‹๐’—๐’Š๐’ˆ๐’‰๐’†๐’Š๐’… gaat ook helemaal op voor het โ€˜๐Ÿ…‘๐Ÿ…”๐Ÿ…›๐Ÿ…ž๐Ÿ…ก๐Ÿ…ฃ๐Ÿ…โ€™ in Sint-Katlijne-Waver. Als je dan weet dat โ€˜bedrijvigheidโ€™ hรฉt handelsmerk is van onze ๐šŸ๐š’๐š“๐š๐š๐šŽ๐š“๐šŠ๐šŠ๐š›๐šœ in de richting ส™แด‡แด…ส€ษชแดŠา“ & แดส€ษขแด€ษดษชsแด€แด›ษชแด‡, dan weet je: โ€˜tijd om koers te zetten richting ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐรถ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜Œ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ข!โ€™ 

๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ผ

๐Ÿ ๐”น&๐•† ๐”น bracht het bedrijfsbezoek al op 1อŸ9อŸ อŸaอŸpอŸrอŸiอŸlอŸ maar vอŸaอŸnอŸdอŸaอŸaอŸgอŸ was ook ๐Ÿ ๐”น&๐•† ๐”ธ aan de beurt! Als je weet dat het personeel van Belorta soms tot 4000 ton groenten en fruit behandelt op รฉรฉn verkoopdag, wisten we wel zeker dat onze vijfdes zich daar geen seconde zouden vervelen. 

๐Ÿ…

De ervaren ๐›๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฌ๐ ๐ข๐๐ฌ vertelde met plezier meer over de ๐ ๐ž๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ž๐๐ž๐ง๐ข๐ฌ van het ๐’—๐’†๐’Š๐’๐’Š๐’๐’ˆ๐’˜๐’†๐’›๐’†๐’ in het algemeen en dat van BelOrta in het bijzonder. De leerlingen wierpen een blik op het ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ werkt, volgden het ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ dat de groenten en fruit afleggen van producent tot plaatselijke supermarkt, ze volgden het unieke ๐—ธ๐—น๐—ผ๐—ธ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ vanop de eerste rij en konden zo hun theoretische kennis rond ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ volledig omgezet zien in de dagelijkse praktijk. 

๐ŸŒ

Van โ€˜๐˜ˆ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ค๐˜ช๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏโ€™ was vandaag geen sprake van โ€˜๐˜Ž๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏโ€™ des te meer. 

๐Ÿ’

แ—ชแ—ฉแ‘ŽKแ’Eแ—ฏEแ’ช BelOrta voor de warme ontvangst en deskundige uitleg. แ—ชแ—ฉแ‘ŽKแ’Eแ—ฏEแ’ช ook aan mevrouw Vertongen die de begeleiding voor haar rekening nam! 

Categories:

Tags:

Comments are closed