‘𝙏𝙚 𝙡𝙖𝙣𝙙, 𝙩𝙚𝙧 𝙯𝙚𝙚 𝙤𝙛 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙘𝙝𝙩’. Het gemiddelde 80’s of 90’s – kid associeert deze woorden met een zaterdagavond TROS kijken! 

MAAR! Vanaf vandaag kunnen deze acht letters ook geassocieerd worden met de sportdag van onze 𝕥𝕨𝕖𝕖𝕕𝕖𝕛𝕒𝕒𝕣𝕤. We trokken vandaag – onder een stralende zon (jawel!) – richting recreatiedomein ‘🅓🅔 🅢🅣🅔🅡’ in Sint-Niklaas. 

📺

In het tv-programma, moesten deelnemers in zelfgemaakte voertuigen een ᑲᥱ⍴ᥲᥲᥣძ 𝗍rᥲȷᥱᥴ𝗍 afleggen. Ook vandaag, in dit 100 ha groot domein, deden we van ‘trajectjes afleggen’. 

⛰️

𝗧𝗲 𝗹𝗮𝗻𝗱 gebruikten de leerlingen vooral hun eigen benen om zich te verplaatsen tijdens de 𝘰𝘳𝘪ë𝘯𝘵𝘢𝘵𝘪𝘦𝘭𝘰𝘰𝘱, maar sommige groepen bezigden ook een stalen ros om zigzaggend en 𝘮𝘰𝘶𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯𝘣𝘪𝘬𝘦𝘯𝘥 doorheen het domein te slingeren. 

🌊

𝗧𝗲𝗿 𝘇𝗲𝗲 (of ter vijver) maakten leerlingen voor een eerste keer kennis met 𝘚𝘜𝘗 (stand up paddling) in verschillende formaten: supje klein, supje duo of de MEGASUP! Maar op het water werden ook 𝘷𝘭𝘰𝘵𝘵𝘦𝘯 en 𝘬𝘢𝘫𝘢𝘬𝘬𝘦𝘯 bemand door onze sportieve tweedejaars! 

🪂

Voor 𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗵𝘁 stelden we vast dat er toch wel menig leerling door de lucht vloog tijdens de 𝘵𝘦𝘢𝘮𝘣𝘶𝘪𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨𝘢𝘤𝘵𝘪𝘷𝘪𝘵𝘦𝘪𝘵! Want probeer maar eens een ladder te bestijgen die door je klasgenoten stabiel wordt gehouden of een touwladder op te klimmen die werd opgespannen door hun leeftijdsgenoten. Of wat gedacht van een net met 15 gaten op geringe, aanvaardbare en minder aanvaardbare hoogte, waardoor iedere leerling de overkant moest zien te bereiken! En om het rijtje van activiteiten dan helemaal af te maken: doorheen die lucht vlogen ook wel heel wat ballen, dankzij een initiatie 𝘭𝘢𝘤𝘳𝘰𝘴𝘴𝘦! 

😉

Het is graag gedaan: die teenagers van jullie moe te maken en alvast een lichte ‘tan’ te bezorgen, zodat ze helemaal klaar zijn voor vakantie! 

🌺

Bꫀׁׅܻժׁׅ݊ɑׁׅ֮ꪀׁׅƙׁׅ֑tׁׅ aan 𝒂𝒍𝒍𝒆 𝒃𝒆𝒈𝒆𝒍𝒆𝒊𝒅𝒆𝒓𝒔 die vandaag mee de oversteek maakten, aan de monitoren van Venga die het hele doorschuifsysteem prima ondersteunden. Special thanks aan 𝑴𝒓. 𝑽𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏 𝑻𝒓𝒐𝒐𝒔𝒕 die de hele organisatie op zich nam! 

Categories:

Tags:

Comments are closed