4 keer per jaar organiseren we een ‘🅱🆄🅺’-🅳🅰🅶. ‘BUK’ staat voor‘𝔹𝕣𝕖𝕖𝕜-𝕦𝕚𝕥-𝕛𝕖-𝕜𝕠𝕥’.
🔭
BUK, dat is leren in een 𝒎𝒂𝒂𝒕𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒆𝒙𝒕, met een 𝒃𝒍𝒊𝒌 𝒐𝒑 𝒅𝒆 𝒘𝒆𝒓𝒆𝒍𝒅, over het 𝒎𝒖𝒖𝒓𝒕𝒋𝒆 𝒌𝒊𝒋𝒌𝒆𝒏, 𝒍𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒗𝒂𝒏 𝒆𝒍𝒌𝒂𝒂𝒓, 𝒍𝒆𝒆𝒓𝒕𝒓𝒂𝒋𝒆𝒄𝒕 in handen nemen…
🌏

Ook op 18 mei was het van dat! Van een bezoekje VRT-studio tot nadenken over een betere wereld op school; andere leerlingen bezochten het WIKIFIN-lab omdat dat netjes aansluit bij hun domein economie, maar gluurden op deze manier dan ook weer over het muurtje! En dat Latijn geen dode taal hoeft te zijn, bewezen ze dan weer door een heus en groots Romeins trouwfeest te organiseren! Van ‘talen die tot leven komen’, gesproken! In het derde jaar kreeg het bezoek van de Sidekick Sam – academy nog een staartje, we gingen opnieuw samen aan de slag om die stress op school / weerbaarheid aan te pakken!

Onze leerlingen van 4 mode stortten zich dan weer volledig op het verruimen van hun blik in de maatschappij en speelden het ‘Democracy-spel’ terwijl de leerlingen van 4 humane wetenschappen de kans kregen om een authentiek verhaal uit de psychiatrie te beluisteren, geflankeerd door personeel uit diezelfde sector!

🌏

En zo … hebben we getracht alle leerlingen binnen hun studiedomein weer wat te verrijken en ze weer wat sterker in de wereld te doen staan!

Categories:

Tags:

Comments are closed